Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ-ΑΝΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Ένα ξεχωριστό βιβλίο από την μοναδική πένα της κ.'Αννα Γαλανού γεμάτο εικόνες,αισθήματα,σκέψεις,πράξεις που με ταξίδεψαν,με προβλημάτισαν,με θύμωσαν..!!!
Η ιστορία των 5 ηρώων είναι γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο αλλά και σε τρίτο και το ρόλο του αφηγητή ''κρατάει'' άλλοτε η συγγραφέας και άλλοτε ένας από τους ήρωες ο Κώστας .Η εναλλαγή δεμένη που δεν αφήνει κενά,δεν κουράζει αλλά αντίθετα σε κάνει μέρος της ιστορίας.
Η ιστορία των 5 ηρώων διαδραματίζεται στο σήμερα αλλά και με όμορφα γυρίσματα στο χθες, ώστε να μάθουμε το παρελθόν τους και να καταλάβουμε τη συμπεριφορά τους και τις επιλογές τους....
ΚΩΣΤΑΣ:ο αφηγητής,ο ευαίσθητος,ο ρομαντικός,τακτοποιημένος επαγγελματικά αναζητεί το άλλο του μισό,χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι περιστασιακοί έρωτες,ερωτεύεται βαθιά τη Χριστίνα....
ΧΡΙΣΤΙΝΑ:Μετά από λάθος επιλογές στην προσωπική της ζωής που θα την πληγώσουν και θα τη σημαδέψουν βαθιά,προσπαθεί να βρει την ευτυχία μετά από τον αποτυχημένο γάμο της με τον Αλέξη,αλλά και την αλήθεια για το παρελθόν που πληγώνει....
ΑΛΕΞΗΣ:πλούσιος,ενδιαφέρεται μόνο για την εικόνα,δεν διστάζει να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του.Χωρίς αισθήματα ούτε για τους πιο κοντινούς του ανθρώπους....
ΕΛΙΝΑ:πλούσια,κυνική με πολλά τραύματα από το παρελθόν ψάχνει για απαντήσεις και θα γίνει η αιτία να ανοιχθούν και να ξεκαθαρίσουν παλιοί λογαριασμοί...
ΦΑΝΗ:Η μητέρα της Χριστίνας,η μητέρα της προσφοράς,της θυσίας με βαθιές πληγές που τις διαχειρίζεται μόνη της με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια και την ευτυχία της Χριστίνας.
Αυτοί είναι οι 5 πρωταγωνιστές,πολλές φορές ''μπήκα'' στο ρόλο τους και έκρινα τις πράξεις και τις αντιδράσεις τους...
Πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω να το τολμήσετε και εσείς...Το ταξίδι στο χώρο των αισθημάτων,πράξεων,,,θα είναι υπέροχο!!!!


ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Χριστίνα και Αλέξης. Εκείνη, πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια, εκείνος, πλούσιος επιχειρηματίας. Η ευτυχία αποτελεί κενό γράμμα στη σχέση τους και οι διαδρομές τους ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένα ζευγάρι με πολλά μυστικά. Καθένας τους κουβαλά το δικό του σκοτεινό παρελθόν. Αρκεί μια στροφή της μοίρας για να τους φέρει αντιμέτωπους με το πεπρωμένο τους.
Κώστας. Τρυφερός, ρομαντικός και βαθιά ερωτευμένος με τη Χριστίνα. Ένας από επιλογή μοναχικός άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες, που ψάχνει την αληθινή αγάπη. Ένας άντρας που οι περιστασιακοί έρωτες δεν τον αφορούν.
Ελίνα. Η γυναίκα που κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην πλοκή της ιστορίας. Όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο, όλα αλλάζουν αμέσως.
Φανή. Η μητέρα της Χριστίνας και λυδία λίθος της ιστορίας.

Άραγε κάποια πράγματα έρχονται τυχαία στη ζωή μας ή μια ανώτερη δύναμη τα φέρνει στον δρόμο μας; Μπορεί το πεπρωμένο να κινεί τα νήματα του σύμπαντος, να καθοδηγεί τις ζωές μας και να χαράζει το μέλλον μας; Πόσο δύσκολο είναι να του ξεφύγει κανείς; Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος όταν διεκδικεί την αληθινή αγάπη;

Οι πέντε ήρωες του βιβλίου ακολουθούν μονοπάτια που ποτέ δεν είχαν φανταστεί. Όλοι γράφουν τις ιστορίες τους, σε πρώτο πλάνο, Όταν Φεύγουν τα Σύννεφα.

1 σχόλιο: