Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΛΟΥΛΑ ΚΑΛΑ'Ι'ΤΖΟΓΛΟΥ-ΟΛΕΘΡΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

"Είμαι η Ροδάνθη και φέτος τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στο νησί μου χωρίς την οικογένεια μου και μακρυά από τον αγαπημένο μου. Είμαι πολύ ερωτευμένη και εύχομαι και σε εσάς, ο έρωτας να λειτουργεί πάντα λυτρωτικά για να ανακαλύπτετε γύρω σας ένα πανέμορφο σύμπαν γεμάτο προκλήσεις και προσκλήσεις. Χρόνια πολλά και καλά κοντά στους αγαπημένους σας!"

Ροδάνθη ηρωίδα του βιβλίου ''Ολέθριο τρίγωνο'' της κ.Λούλας Καλα'ι'τζόγλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!!!

Μια γυναίκα, στερημένη στα νιάτα της από το δικαίωμα της μόρφωσης, έχει θέσει ως μοναδικό στόχο στη ζωή της την με όποιο κόστος κοινωνική της άνοδο.
          Ένας νεαρός επιχειρηματίας ζει στη σκιά της μητέρας του, αναγκασμένος να πραγματοποιεί και να βιώνει τα όνειρά της, παραμερίζοντας τα δικά του, ενώ η μόνη προσωπική του επιθυμία είναι να νιώσει έντονα το συναίσθημα του έρωτα.
          Μια καταξιωμένη νεαρή επιστήμονας οδηγείται στη δημιουργία οικογένειας, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει μέσα της τις ανθρώπινες σχέσεις.
          Μια νησιωτοπούλα, με τραγικά ερωτικά και συναισθηματικά βιώματα, αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της και απομακρύνεται από τον τόπο της, κυνηγώντας, με ελπίδες και αισιοδοξία, το άγνωστο μέλλον.
         Πώς συνδέονται άραγε οι ζωές όλων αυτών των ανθρώπων;
         Ποιές σχέσεις θα καθορίσουν το μέλλον τους και πώς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου