Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΛΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ

Αγαπημένοι μου φίλοι, αυτή την φορά θα σας ευχηθώ σαν Μαίρη Τσίλη, σαν συγγραφέας και όπως είμαι σαν άνθρωπος απλός όπως κι εσείς. Εξάλλου προσωπικά και βιωματικά μου κομμάτια υπάρχουν και στις δύο ηρωίδες των βιβλίων μου. Στην Αλκυόνη μου, στις Αλκυονίδες ψυχές μου και στην Εύα μου, στο κρεσέντο ενός κύματος. Αλλά και το Μυστικό κοχύλι μου, είναι ποιητικό αυτοβιογραφικό σημείωμα. Σας εύχομαι να υπερασπίζεστε τις ευχές σας, ακόμα κι όταν χάνετε την γη κάτω από τα πόδια σας και σας φαίνονται όλα τόσο δύσκολα και γκρίζα. Να ανακαλύπτετε την δύναμη σας, μέσα από αδύναμες στιγμές σας και ότι αγαπάτε να το κρατάτε αγκαλιά! Ακόμα κι αν φύγει, η αγκαλιά θα είναι ακόμα γεμάτη αγάπη! Να περάσατε όμορφα και μην αφήνετε τίποτα και κανένα να σας πάρει το χαμογελάκι της ψυχούλας σας!
ΥΣ. Επιτρέψετε μου και μια ευχή στην ηρωίδα της ζωής μου, την μάνα μου που εδώ και πέντε μήνες δεν είναι πια εδώ κι αυτές είναι οι πρώτες γιορτές χωρίς εκείνη. Μαμά κοίτα να περνάς καλά εκεί ψηλά στον ουρανό μαζί με τον μπαμπά. Και να μου γελάς μαμά!
Με όλη μου την αγάπη για όλους εσάς!
ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου