Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ -Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ

Κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία είκοσι χρόνια το σκέφτομαι. Αυτήν την περιπέτεια. Την έγραψα σε βιβλίο το 1998. Χριστούγεννα ίσον αγάπη. Τότε δεν είχα. Πιστεύω ότι η περιπέτεια αυτή είναι και ήταν μια πορεία. Τώρα που όλα έχουν στρώσει, όσο γίνεται να στρώνουν τα πράγματα στην περιπέτεια αυτή που είναι η ζωή, εύχομαι σε όλους όσους πάσχουν καλή δύναμη, και σε όσους όχι, να χαίρονται το κάθε δευτερόλεπτο.

Ανώνυμος ήρωας από το βιβλίο ''Ο έβδομος ελέφαντας'' του κ.Αλέξη Σταμάτη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη!!!

Ένας άντρας εγκαταλείπει την πόλη. Αφήνει πίσω του μια ζωή γεμάτη οινόπνευμα κι αποτυχημένες σχέσεις. Με τη Σέρκοβα και τις  αναμνήσεις του υπό μάλης καταφεύγει σ’ ένα κυκλαδίτικο νησί. Μια γνωριμία και το ένστικτο της ζωής ενεργοποιεί ξανά το λεξιλόγιο του έρωτα. Η «απούσα αληθινή ζωή» αχνοφαίνεται και πάλι πίσω από τον παραμορφωτικό καθρέφτη. Ωστόσο η διψομανία είναι ένας αεικίνητος, ευφυέστατος αντίπαλος που δεν κάνει διακρίσεις. Ο έρωτας τον παρασύρει σε τόπους που επιδρούν στον ψυχισμό του ολοένα και πιο βίαια: από την Πάρο και το Μόναχο ως το Λονδίνο κι ένα ορεινό χωριό στην Κεντρική Ελλάδα. Το παιχνίδι σκληραίνει, κι όσο πιο ανελέητο γίνεται τόσο περισσότερο αποδεικνύεται πως η μεγαλύτερη μαγεία είναι η ίδια η πραγματικότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου