Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ-ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Να κυνηγάτε το φως. Την ελπίδα. Την αγάπη. Η ζωή είναι μικρή για να τη χαραμίζουμε κολλημένοι στο παρελθόν, να σκεφτόμαστε τα λάθη που έχουμε κάνει, να αναρωτιόμαστε πως θα ήταν η ζωή μας αν οι επιλογές μας ήταν διαφορετικές. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι, αλλάξτε το. Μην το σκέφτεστε, με τις σκέψεις το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αποτρελαινόμαστε. Οι πράξεις μετράνε, μικρές ή μεγάλες, όλες έχουν μία ουσία. Μην ξεχνάτε να λέτε σ’ αγαπώ στους ανθρώπους που έχουν κερδίσει ένα χώρο στην καρδιά σας, μην αμελείτε να αγκαλιάζετε και να φιλάτε τους αγαπημένους σας, διαλέξτε την αισιοδοξία αντί της μιζέριας. Οι καιροί είναι δύσκολοι για να ανεβαίνουμε μόνοι μας το Γολγοθά μας. Μόνο έτσι θα αξίζει το νέο έτος. Στρέψτε το πρόσωπο προς τον ήλιο και χαμογελάστε. Κι αν έχει συννεφιά, μη το βάζετε κάτω, εκείνος πάντα ξέρει βρίσκει τρόπο να κάνει την εμφάνιση του... και όλα θα πάνε καλά...

Ερρίκος ήρωας του βιβλίου ''Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο" της κ.Νεκταρίας Μαρκάκη που κυκλοφορεί στο Amazon !!!


Η Λίζα αγαπά τον ήλιο και τον κυνηγά για να διώξει το γκρίζο από τη ζωή της.
Ο Ερρίκος ζει μέσα στο γκρίζο και δεν έχει νιώσει το χάδι του ήλιου ποτέ.
Όταν εκείνος αποφασίζει ν'ακολουθήσει το άγνωστο κορίτσι με το κόκκινο παλτό και το ηλιοτρόπιο στο χέρι,δεν φανταζόταν πως η γνωριμία τους θα του άλλαζε τη ζωή.
Η σχέση που δημιουργούν είναι βαθιά και μοναδική.
Εκείνος είναι ο μόνος που βλέπει τον φόβο και τη μοναξιά στα γκρίζα μάτια της.
Εκείνη είναι η μόνη που μπορεί να του δείξει το δρόμο προς το φως που τόσο λαχταρά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου