Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ-ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

"Γειά σας, είμαι η Ελπίδα κι όπως φαίνεται η ιστορία της ζωής μου δικαίωσε το όνομα μου. Πέρασα τα περισσότερα χρόνια μου πιστεύοντας πως τίποτα δεν μπορούσε να πάει προς το καλύτερο κι είχα χάσει την πίστη μου, το κουράγιο μου και την ελπίδα μου φυσικά. Όταν βίωσα την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής μου, απογοητεύτηκα εντελώς και πίστεψα πως όλα είχαν τελειώσει. Κι όμως... Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη στροφή. Τώρα πλέον χρωστώ ευγνωμοσύνη σε αυτούς που μου έβαλαν "τρικλοποδιές", γιατί προκειμένου να τις αποφύγω, περπάτησα σε νέα μονοπάτια που δεν φανταζόμουν ποτέ. Βρήκα περισσότερα απ'όσα είχα χάσει και δικαιώθηκα. Εύχομαι το δικό μου παράδειγμα να σας εμπνεύσει και να σας δώσει την πίστη και την ελπίδα που χρειάζεστε για να μην το βάλετε κάτω ποτέ. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους, με υγεία, αγάπη, χαρά και μπόλικη ελπίδα!!!

Ελπίδα ηρωίδα του βιβλίου ''Το ταξίδι της Ελπίδας'' της κ.Μαρίας Τζιρίτα που κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!

Πειραιάς 1967. Το πλοίο Ελπίς σαλπάρει για Αυστραλία, μεταφέροντας εκατοντάδες διαφορετικούς ανθρώπους με μια κοινή ελπίδα. μια καλύτερη ζωή. Ανάμεσά τους και η Ελπίδα, που ταξιδεύει με πλαστή ταυτότητα, κουβαλώντας μαζί της το φρικτό μυστικό της. Ένας ώριμος επιχειρηματίας, πρώην ναυτικός, ο γοητευτικός γιατρός του πλοίου, μια απελπισμένη γυναίκα που αναζητά το παιδί της στη μακρινή ήπειρο, μια νεαρή κοπέλα που πηγαίνει στην Αυστραλία να παντρευτεί χωρίς τη θέλησή της είναι μερικά από τα πρόσωπα που θα γνωρίσει κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και που θα σημαδέψουν τη ζωή της για πάντα. 

Άραγε θα καταφέρει να φτάσει στο λιμάνι της λύτρωσης και της ευτυχίας ύστερα από τριάντα ολόκληρες μέρες μέσα σ’ αυτό το πλοίο; Διασχίζοντας ωκεανούς, γνωρίζοντας για πρώτη φορά εξωτικά μέρη και άγνωστους πολιτισμούς, θα καταφέρει να απαλλαγεί από όσα την κρατούν δέσμια στο σκοτεινό παρελθόν της;

Θα το ανακαλύψετε σαλπάροντας μαζί με την Ελπίδα στο συναρπαστικό της ταξίδι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου