Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ-Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

"Το σήμερα μόνο να υπολογίζουμε! Τη στιγμή ακριβώς που αναπνέουμε.... !! Ας μην κοιτάζουμε πίσω,δίνοντας υπόσταση στο πονεμένο παρελθόν... Ας μην προτρέχουμε με φόβο μπρος στο άγραφο. Το Εδώ και το Τώρα μόνο μετράνε! Η κάθε μας στιγμή..."!
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Μάνθος ήρωας του βιβλίου ''Η αυλή των ονείρων'' της κ.Έλσης Τσουκαράκη που κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!


Κι όμως! Η ζωή ενός ορκισμένου εργένη, χωρίς δεσμεύσεις κι υποχρεώσεις, μπορεί να μεταμορφωθεί ριζικά μέσα σε λίγες στιγμές. Μια τόσο μεγάλη κι απρόσμενη ανατροπή βίωσε αναπάντεχα και ο Μάνθος. Απέκτησε ξαφνικά παιδιά, οικογένεια, σύντροφο, καλούπια και κώδικες στην καθημερινότητά του και υποχρεώθηκε ν’ αλλάξει ρότα και προτεραιότητες στην πολυτάραχη διαδρομή του. Επιπλέον, έρωτες και φαντάσματα από το παρελθόν επέστρεφαν για ν’ αναμετρηθούν μαζί του…

Ο Μάνθος δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να ακολουθήσει τους δικούς του νόμους, που διαφέντευαν την καρδιά του, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, ως γιος, φίλος, εραστής και σύντροφος, μα πάνω απ’ όλα ως στοργικός και αφοσιωμένος πατέρας. Όποιο κι αν ήταν το τίμημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου