Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΝΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Υπάρχει τύχη παντού γύρω μας. Σε ανθρώπους που περνάνε από δίπλα μας κι εμείς τους κοιτάζουμε για λίγο και αδιάφοροι συνεχίζουμε τον δρόμο μας για προορισμούς που μας τυφλώνουν με τη λάμψη τους. Υπάρχει στη γη και σ' αυτά που τόσο γενναιόδωρα μας χαρίζει. Στα αγριολούλουδα που πατάμε στο πέρασμά μας χωρίς να υποψιαζόμαστε την ομορφιά και τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, όταν μια σταλιά, μπορούν και σκίζουν το χώμα για να διεκδικήσουν το δικαίωμα στη ζωή. Όλα τύχη είναι. Τύχη που μπορούμε και βλέπουμε τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας.Τύχη που μπορούμε και ακούμε ένα τραγούδι, μια μουσική, το βουητό μιας μέλισσας.

Η κ.Κατερίνα Γκούνα στέλνει τις ευχές της μ'ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο της ''Επιστροφή στη χαμένη αθωότητα'' που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα,σαν μια προτροπή σε όλους μας, να σταθούμε σ' αυτά που έχουμε και όχι σ' αυτά που μας λείπουν!!!

Υγεία και δύναμη και κάθε ευτυχία για το 2017!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου