Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ-TYLER HENRY-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:Τετάρτη 8/2/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(αναφέροντας μας αν πιστεύεται στα προαισθήματα και κάποιο δικό σας που επιβεβαιώθηκε)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ του κ.Χένρι Τάιλερ που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

2)Αφήστε σε σχόλιο το όνομα σας στο τέλος του άρθρου!!!

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο


«Ο θάνατος δε σημαίνει ότι πρέπει να πούμε αντίο».
Ο Τάιλερ Χένρι ανακάλυψε το χάρισμά του να επικοινωνεί με τους νεκρούς σε ηλικία μόλις δέκα ετών.
Αφού βίωσε ένα ξαφνικό, ακριβές προαίσθημα του θανάτου της γιαγιάς του –αυτό που ο Τάιλερ θα περιέγραφε αργότερα ως «υπερεπίγνωση»–, η ζωή του άλλαξε για πάντα.
Αν και δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί το σπάνιο ταλέντο του, ο Τάιλερ κατάφερε να το ενστερνιστεί.
Τελικά βρήκε το κουράγιο να το μοιραστεί με τον κόσμο.
Για πρώτη φορά, ο Τάιλερ φανερώνει πώς είναι να ζει κανείς σαν διάμεσο. Μιλάει ανοιχτά, χωρίς φόβο, για το πώς ανέπτυξε το χάρισμά του στην εφηβεία, πώς είναι στ’ αλήθεια να επικοινωνείς με τους μεταστάντες, για τη δύναμη του συμβολισμού στα διαβάσματά του και για τα μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε από τους εκλιπόντες αγαπημένους μας.
Με απαράμιλλη ειλικρίνεια, ο Τάιλερ μοιράζεται με τους αναγνώστες το πώς το περίπλοκο και συναρπαστικό χάρισμά του άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το επέκεινα και, το πιο σημαντικό, πώς τα διαβάσματα μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις μας με τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς μας που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά.

21 σχόλια:

  1. Μάρθα Βλαχογιάννη
    Ευχαριστούμε πολύ. <3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρακοπουλου Βιργινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργυρώ Θεοδοσίου. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΝΙΤΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαρυφαλλιά Μανιά. Ευχαριστούμε για τους υπέροχους διαγωνισμούς σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε για το ωραίο βιβλίο. Ευδοκία Καλογεράκου (f/b: Evi Swan)

    ΑπάντησηΔιαγραφή