Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ ΑΦΟΥ!!!


Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ MO HAYDER
Λίγο μετά το μεσημέρι μιας απριλιάτικης ημέρας, τρία μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, μια δύτης της αστυνομίας, η αρχιφύλακας Φλι Μάρλι, σφίγγει στη γαντοφορεμένη χούφτα της ένα ανθρώπινο χέρι. Η διαπίστωση πως έχει αποκοπεί από το σώμα είναι από μόνη της συνταρακτική. Το μακάβριο εύρημα παίρνει δραματικές διαστάσεις όταν την επόμενη μέρα ανακαλύπτεται και δεύτερο κομμένο χέρι. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση πιστοποιεί ότι και τα δύο έχουν κοπεί πρόσφατα και το θύμα ήταν ζωντανό κατά τον ακρωτηριασμό του. 
Ο επιθεωρητής Τζακ Κάφερι, ο οποίος έχει μόλις πάρει μετάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση του Μπρίστολ, συνεργάζεται με τη Φλι, και οι δυο τους δεν αργούν να ανακαλύψουν ότι τα κομμένα χέρια ανήκουν σε έναν νεαρό, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τον τελευταίο καιρό.
Η έρευνα για τον εντοπισμό του νεαρού, αλλά και του ατόμου που τον απήγαγε, θα τους οδηγήσει στις πιο σκοτεινές γωνιές του υποκόσμου του Μπρίστολ, όπου τα ναρκωτικά διακινούνται ανεμπόδιστα, όπου τα παιδιά του δρόμου εκπορνεύονται για τη δόση τους, όπου ένα αρχέγονο κακό παραμονεύει.
Ένα κακό που τρέφεται με το αίμα και τη σάρκα των ανθρώπων.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡ ΤΖΕΙΜΣ KATE SAUNDERS
Τρεις γυναίκες δολοφονούνται στο βικτωριανό Λονδίνο. 
Ποιο είναι το νήμα που ενώνει τις ζωές τους;
Κρυμμένη πίσω από την άσπιλη μάσκα μιας καθωσπρέπει χήρας αρχιδιακόνου, η Λετίσια Ροντ εξιχνιάζει άλυτα μυστήρια με οξυδέρκεια και απόλυτη διακριτικότητα… 
Εκείνο το μουντό απόγευμα, η κυρία Ροντ ξεκινά για το Λίνκολν­σαϊρ, όπου θα αναλάβει χρέη γκουβερνάντας στην οικογένεια του σερ Τζέιμς Κόλντερστον. Ο άνεμος σφυροκοπά τα τζάμια της άμαξας με τα υγρά κιτρινισμένα φύλλα, ενώ στο μυαλό της έχουν αποτυπωθεί τα λόγια της αγαπημένης της οικονόμου «Γιατί δεν την παντρεύεται αμέσως να τελειώνει η ιστορία;» 
Την ίδια ώρα, ο νεαρός Τσαρλς Κόλντερστον είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε έναν ανάρμοστο γάμο με την πανέμορφη Έλεν. 
Η ταπεινή καταγωγή αυτής της εντυπωσιακής γυναίκας, η σχέση της με έναν καρδιοκατακτητή και ένα ανώνυμο γράμμα που την αποκαλεί πόρνη πυροδοτούν τις εξελίξεις.
Ο ευυπόληπτος σερ προσπαθεί να εμποδίσει πάση θυσία αυτή τη σχέση του γιου του, για να μην καταστραφεί η αίγλη του στη δημόσια ζωή του Λονδίνου, και αναθέτει στον γνωστό ποινικολόγο Φρέντερικ Τάισον να ερευνήσει την υπόθεση.
Καθώς ξετυλίγεται το νήμα του παρελθόντος, η Λετίσια Ροντ διαπιστώνει ότι στα δωμάτια του αριστοκρατικού πύργου των Κόλντερστον κρύβονται πολλά άφατα μυστικά, που θα σφραγίσουν τη μοίρα αυτών των ανθρώπων.

Τα Μυστικά του Γουιστάιντ ζωντανεύουν σε μια ντινκενσιανή ατμόσφαιρα μυστηρίου και φωτίζουν τις επιπτώσεις της βικτοριανής ηθικής στο γυναικείο φύλο. 
Η ακαταμάχητη ντετέκτιβ Λετίσια Ροντ υπογράφει τη λύση του μυστηρίου...

ΑΓΡΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑ BELINDA ALEXANDRA

Τίποτε δεν πάει χαμένο, Σιμόν. 
Η αγάπη που δίνουμε ποτέ δεν πεθαίνει.
Η νεαρή Σιμόν Φλεριέ ζει με τον πατέρα της σε μια αγροικία της Προβηγκίας πλημμυρισμένη από αρώματα άγριας λεβάντας. Μετά τον θάνατό του, όμως, αναγκάζεται να εγκαταλείψει το πατρικό της για να γίνει παραδουλεύτρα στη Μασσαλία. Απογοητευμένη από τη φτώχεια και τις κακουχίες, η Σιμόν αποφασίζει να ακολουθήσει το κρυφό όνειρό της· να γίνει μια μέρα διάσημη αρτίστα. 
Βυθισμένη στα θαμπά φώτα του μεσοπολέμου, περιπλανιέται στα στενοσόκακα της Μασσαλίας. Ο Αντρέ Μπλανσάρ, γόνος πλούσιας οικογένειας, γίνεται ο μέντοράς της και ο πρώτος άντρας που θα κάνει την καρδιά της να σκιρτήσει. Η γοητεία και η φιλοδοξία της ανοίγουν τη βελούδινη αυλαία της επιτυχίας στις μεγάλες παριζιάνικες σκηνές και στα καμπαρέ του Βερολίνου. 
Όταν ο ζόφος του πολέμου απειλεί για ακόμα μια φορά την Ευρώπη, η διάσημη μαντμαζέλ Φλεριέ παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση· γίνεται η Άγρια Λεβάντα και δίνει τη δική της μάχη.
Λίγο μετά την κατάληψη του κοσμοπολίτικου Παρισιού, η Σιμόν γνωρίζει την ευτυχία στο πρόσωπο ενός νεαρού πιλότου και διαπιστώνει πως η αγάπη, σαν την άγρια λεβάντα, μπορεί να φυτρώσει στα πιο απροσδόκητα μέρη…

Η ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ JOHANNA LINDSEY
Μια φορά και έναν καιρό…
Σε ένα σκοτεινό καταγώγιο του Μισισίπι, μια όμορφη εξόριστη πριγκίπισσα ήταν αναγκασμένη να χορεύει για την ευχαρίστηση αγνώστων, δίχως να γνωρίζει τη βασιλική καταγωγή της. Όταν ένας αδίστακτος άντρας με χρυσαφένια μάτια έκανε την εμφάνισή του, εξοργίστηκε που διέσχισε τον ωκεανό για να την κάνει δική του παρά τη θέλησή της.

Από μια μακρινή χώρα…
Ένας ριψοκίνδυνος και σκληροτράχηλος πρίγκιπας έφτασε μέχρι τις ακτές της Αμερικής για να διεκδικήσει τη νύφη που του υποσχέθηκαν. Αλλά η δυναμική και εριστική νεαρή Τατιάνα αρνείται τις προτάσεις του, ανάβοντας με τη φλόγα του πάθους το βασιλικό αίμα του. Έτσι, ο αρρενωπός Στέφαν Μπαράνι, θυμωμένος από την απόρριψή της, αποφασίζει να την αποπλανήσει προκειμένου να κατακτήσει τον έρωτά της. 

ΕΝΟΧΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ SARAH MAC LEAN
Ο μοιραίος δούκας 
Αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τη Μάρα Λόου την παραμονή του γάμου της. Δώδεκα χρόνια νωρίτερα, ο Τεμπλ είχε γίνει κυρίαρχος στις πιο σκοτεινές γωνιές του Λονδίνου. Ένα βράδυ, η Μάρα εμφανίστηκε απρόσμενα μπροστά του, προσφέροντας το μόνο πράγμα που εκείνος είχε ονειρευτεί… την άφεση αμαρτιών.

  Η μυστηριώδης δεσποινίδα 
Εκείνη ζούσε κρυμμένη στις κακόφημες γειτονιές του Λονδίνου. Όταν, όμως, ο αδερφός της έχασε τα πάντα στο περιώνυμο καζίνο του Τεμπλ, η Μάρα δεν είχε άλλη επιλογή… Πρότεινε στον Τεμπλ να χαρίσει τα χρέη του αδερφού της κι εκείνη θα επέστρεφε στην καλή κοινωνία, για να αποδείξει στον κόσμο κάτι που μόνο αυτή γνώριζε· ο Τεμπλ δεν ήταν δολοφόνος.
 Η πέτρα του σκανδάλου
Αυτή η ιδιότυπη συναλλαγή ήταν η αρχή ενός απροσδόκητου έρωτα. Ο Τεμπλ συνειδητοποίησε ότι η πανέμορφη Μάρα έκρυβε πολύ περισσότερα απ’ αυτό που έδειχνε και θα χρειαζόταν όλη τη δύναμή του, για να μην ενδώσει στη σαγήνη αυτής της θαρραλέας γυναίκας…



ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ PAULLINA SIMONS
Η Τατιάνα, σε ηλικία δεκαοκτώ χρόνων, κατoρθώνει να διαφύγει στη Δύση μετά την πολιορκία του Λένινγκραντ. Το παιδί που περιμένει δεν θα γνωρίσει τον πατέρα του, αφού η ίδια πιστεύει πως είναι χήρα. Ο σύζυγός της, ο ταγματάρχης Αλεξάντερ Μπέλοφ, παρασημοφορημένος ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης, έχει συλληφθεί από τη διαβόητη μυστική αστυνομία του Στάλιν. 
Η Τατιάνα αρχίζει μια καινούρια ζωή στην Αμερική. Στη Νέα Υόρκη, την περίοδο του πολέμου, βρίσκει δουλειά και νέους φίλους, συνεχίζοντας τη ζωή της. Αδυνατεί, όμως, να ξεφύγει από την οδύνη της, καθώς τη στοιχειώνει η μνήμη του Αλεξάντερ.
Ωστόσο, εκείνος είναι παγιδευμένος στη Ρωσία. Ο Αλεξάντερ είναι Αμερικανός, αλλά υπηρετούσε στον Κόκκινο Στρατό και παρίστανε τον Σοβιετικό υπήκοο για να προστατέψει τον εαυτό του. Για εκείνον, ο πόλεμος συνεχίζεται και, είτε κερδίσει η Ρωσία είτε χάσει, αυτός θα αντιμετωπίσει τον θάνατο. Η Τατιάνα και ο Αλεξάντερ έχουν να παλέψουν με τη μοίρα και την απελπισία, καθώς αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Μέσα από τη σύγκρουση δύο κόσμων, αναδύεται μια ανεπανάληπτη ιστορία αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου