Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΑΦΟΥ!!!





ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Χριστίνα Ρούσσου.

Λίγο πριν το ξεκίνημα του 20ού αιώνα τα αδέρφια Μακρή, ο Αχιλλέας και ο Νίκος, από τη Νάουσα της τουρκοκρατούμενης ακόμα Μακεδονίας, φτάνουν στα πέρατα του κόσμου, στην Αμερική, κυνηγώντας μια καλύτερη ζωή. Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν τον Αντώνη - εκείνος κατάγεται από την Έδεσσα, και θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αμερική. Τα χρόνια θα περάσουν, οι πορείες τους θα συγκλίνουν συχνά και η φιλία τους θα είναι η μόνη σταθερά στο περιπετειώδες διάβα τους. Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, τη Μακεδονία και τη Ζάκυνθο, και αποκεί στην κοιλάδα του γαλλικού Λίγηρα, τα πρόσωπα θα πληθαίνουν και θα μπλέκονται σαν ιστός. Όταν πια η τρικυμία του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου θα κοπάσει, ένα μυστικό θα τους φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν ξανά. Και τότε οι αντοχές τους θα φτάσουν στα όρια.

Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ Janet Evanovich

Η Στέφανι Πλαμ, γέννημα θρέμμα του Τρέντον του Νιου Τζέρσι, εργάζεται στο γραφείο εγγυήσεων για αποφυλακίσεις του ξάδερφού της του Βίνι, δηλαδή κυνηγάει φυγόδικους και παίρνει ποσοστά από τις συλλήψεις. Όμως τώρα πρέπει να βοηθήσει το ξαδερφάκι της να ξελασπώσει, καθώς χρωστάει του κόσμου τα χρήματα σε έναν μαφιόζο που τον έχει απαγάγει. Στην υπόθεση μπλέκονται έναν ναρκέμπορας με έναν αλιγάτορα για κατοικίδιο, ο χίπης Φεγγαράνθρωπος με το τροχόσπιτό του, ο πιο καυτός αστυνομικός της περιοχής και ο γοητευτικός, αλλά μυστηριώδης ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι Ρέιντζερ. 

Καθώς η Στέφανι αγωνίζεται να μαζέψει τα λύτρα,  θα ανάψει πολλές φωτιές και θα χρειαστεί να αποφασίσει για ποιον στ’ αλήθεια χτυπάει η καρδιά της. 

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Σέξι και διασκεδαστικό. 
Boston Herald

Ακαταμάχητη ηρωίδα.
Houston Chronicle

Εξαιρετικά διασκεδαστικό ανάγνωσμα. 
Entertainment Weekly

Πραγματικά απολαυστικό. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη Στέφανι Πλαμ. 
Chicago Tribune



ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Nicholas Sparks
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΡΑΪΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΠΑΚΑΝΤΑΜΣ

Πόσα μπορεί ν’ αντέξει η αγάπη;
Ο Νόα Καλχούν έχει μόλις επιστρέψει στη γενέτειρά του ύστερα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να αναπαλαιώσει μια παλιά αγροικία και να ξαναβρεί την εσωτερική του γαλήνη κοντά στη φύση. Όμως τον νου του κατακλύζει η σκέψη ενός πανέμορφου κοριτσιού που ερωτεύθηκε πριν από δεκατέσσερα χρόνια, ενός κοριτσιού που αιχμαλώτισε την καρδιά του όπως καμιά άλλη. 
Όταν όμως οι αναμνήσεις του παίρνουν σάρκα και οστά, όταν η Άλι εμφανίζεται αναπάντεχα μπροστά του, το πάθος που σιγόκαιγε μέσα τους παίρνει ξανά φωτιά. Υπάρχουν τόσα εμπόδια για να έχει η ιστορία τους ένα ευτυχισμένο τέλος, ωστόσο η μοναδική δύναμη που τους δίνει η αγάπη τους δεν τους επιτρέπει να εγκαταλείψουν το όνειρό τους. 
Στην ομότιτλη κινηματογραφική ταινία πρωταγωνιστούσαν ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Ρέιτσελ Μακάνταμς.

Κριτικές
Δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία αγάπης…
Δεν θα μπορείτε να την αφήσετε από τα χέρια σας.
Glamour

Θα διαβάσετε αυτή την ιστορία σε μια νύχτα, αλλά θα τη θυμάστε μια ζωή.
USA Today


ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Θάνος Δραγούμης(Θοδωρής Παπαθεοδωρου)


Είχε δίκιο ο μεγάλος πατερούλης Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς. Ο θάνατος λύνει όλα τα προβλήματα. Αν δεν υπάρχουν άνθρωποι, δεν υπάρχουν προβλήματα…»Θεσσαλονίκη, 1998
Είναι επικίνδυνο να είσαι έντιμος σε μια διεφθαρμένη εποχή. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Καρατζάς ξυλοφορτώνεται μέχρι θανάτου κι αιμορραγεί ακατάσχετα από την κομμένη μύτη του για να μην τη χώνει εκεί που δεν πρέπει. Ύστερα τα πράγματα παίρνουν τον συνήθη δρόμο τους: η έρευνα κωλυσιεργεί, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο. 
Αθήνα, 2010
Ο ειδικός εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παύλος Ηλιάδης εξαφανίζεται από προσώπου γης ύστερα από ένα δείπνο μεταξύ εντιμότατων κυρίων: πολιτικών, δημοσιογράφων, πληρωμένων μπράβων και ρώσων επενδυτών. Έπεσε θύμα απαγωγής; Δολοφονήθηκε; Ή μήπως η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη;
Ο δικηγόρος Μίλτος Μαρνέρης προσπαθεί ν’ ανακαλύψει τα ίχνη του φίλου του μπαίνοντας σ’ έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Απέναντί του, σ’ ένα ανελέητο κυνήγι, ο Κρίστο ο Άγιος κι ο Πρόεδρος, εντιμότατα λαμόγια που κατασπαράζουν τα υπολείμματα μιας χώρας που ψυχορραγεί. Μοναδική του σύμμαχος η χυμώδης τηλεοπτική περσόνα και ερωμένη του υφυπουργού Οικονομικών Έλλη Καμπάνη που αλλάζει στρατόπεδο εν μία νυκτί με ένα και μόνο στόχο: ν’ αποδείξει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται καυτό, σαν την ίδια.

Αστυνομική ιστορία; Πολιτικό θρίλερ ή ένα νουάρ με ξέφρενη δράση στους διαδρόμους της εξουσίας;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου