Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

EXTRA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ-ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΑΦΟΥ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΕΧΤΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!Τετάρτη 19/7/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας  ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!(στο οποίο θα μας αναφέρετε ποιο σχέδιο επιλέγετε σε περίπτωση που είστε ένας από τους νικητές )στην ανάρτηση με την καλοκαιρινή κλήρωση  για τους  σελιδοδείκτες  της  Eris Handmade!!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ), στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3)3 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσουν από έναν σελιδοδείκτη σε σχέδιο της επιλογής τους ευγενική προσφορά από τις Eris Handmade!!!

Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν από τα σχέδια που υπάρχουν στο παρακάτω λινκ:https://www.facebook.com/325362907580784/photos/?tab=album&album_id=713597032090701


21 σχόλια:

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΙΟΥ30 Ιουνίου 2017 στις 9:07 π.μ.

    ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΝΙΤΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστίνα Στεφανίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωαννίδου Μαγδαληνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή