Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΥΜΟΥ-ΜΑΡΙΕΛΕΝ ΘΕΟΧΑΡΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  ΛΙΒΑΝΗ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:Τετάρτη 30/8/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΥΜΟΥ της κ.Μαριελεν Θεοχάρη από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!(Προαιρετικά αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓)

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ


1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από 
τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μανχάταν, Νέα Υόρκη. Εκεί ζει η Μελάνια Χαρτ τα δέκα τελευταία χρόνια κυνηγημένη από ένα μυστικό που ρίχνει τη σκιά του στη ζωή της. Αν το μυστικό της αποκαλυφθεί, η ίδια θα καταστραφεί.
Η Μελάνια έχει γράψει ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα και θέλει απεγνωσμένα να εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο του Ντέμιαν Ρεντ. Ο μυστηριώδης μεγιστάνας Ρεντ είναι το απόλυτο αρσενικό - συγκλονιστικά όμορφος, αρρενωπός, σέξι - και ο πιο περιζήτητος εργένης της Νέας Υόρκης.
Όταν την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η Μελάνια δέχεται επίθεση μέσα στο πολυκατάστημα Saks της Πέμπτης Λεωφόρου, δε φαντάζεται ότι αυτή είναι η αρχή μιας σειράς γεγονότων που θα βάλουν σε κίνδυνο όχι μόνο το μυστικό που θέλει να ξεχάσει, αλλά και την ίδια της τη ζωή.
Τι θα συμβεί όταν η Μελάνια συναντήσει τον Ντέμιαν;

Πήρε ένα μονοπάτι από τα πολλά που υπήρχαν στο πάρκο και προορίζονταν για τρέξιμο. Βρισκόταν στα μισά της διαδρομής, όταν ένας δρομέας με πατίνια την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει χάμω. Έτριψε τα γόνατά της και άρχισε να τρέχει και πάλι. Έτρεχε χωρίς να σκέφτεται τίποτα και ήταν τόσο πολύ συγκεντρωμένη στην αναπνοή της, ώστε δεν άκουσε τον δρομέα με τα πατίνια να την πλησιάζει ξανά. Αυτή τη φορά τής επιτέθηκε μπήγοντας την κοφτερή άκρη του μαχαιριού του στο αριστερό της μπράτσο. Προσπάθησε να σηκωθεί. Ο δρομέας με τα πατίνια τής επιτέθηκε και πάλι, βάζοντάς της τρικλοποδιά και μπήγοντας το μαχαίρι του κάτω από την αριστερή ωμοπλάτη της, στο σημείο της καρδιάς. Η Μελάνια έπεσε και πάλι κάτω. Θα τη σκότωνε!

55 σχόλια:

  1. Ευαγγελία Κυργιάκου
    Ακολουθος : ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άννα Ντοβλετάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστας Β. Παπακωνσταντίνου30 Ιουλίου 2017 στις 2:52 μ.μ.

    Κώστας Β. Παπακωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέτρος Χατζησωτηρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στελλα Αγουλα σας ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή