Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Με λένε Έλενα... είμαι μια γυναίκα που έμαθε από πρώτο χέρι τί θα πει προδοσία, τί θα πει πόνος, παρεξήγηση, μα και έρωτας... Η ζωή είναι ένα μονοπάτι γεμάτο διακλαδώσεις. Κάποιες φορές αποφασίζεις εσύ ποια θα επιλέξεις να ακολουθήσεις και κάποιες άλλες η μοίρα. Στο χέρι μας είναι να κρατήσουμε ψηλά τα ιδανικά και την αξιοπρέπεια μας και φυσικά να πιστέψουμε... εκεί έξω υπάρχει, όχι το άλλο μας μισό, αλλά το άλλο μας ολόκληρο κι εγώ το βρήκα στο πιο απίθανο μέρος, στις καυτές ερήμους της Μέσης Ανατολής.... Ένα διαμάντι στην Έρημο...χωμένο στην άμμο αλλά ένας θησαυρός ολόκληρος... Εύχομαι το 2018, να είναι η χρονιά που θα βρείτε τον δικό σας θησαυρό και θα τον αποκτήσετε! Εύχομαι Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη, Καλή Τύχη, Ανθρώπινη αξιοπρέπεια, Ευλογία και Ειρήνη! Εύχομαι σε όλα τα μέλη της υπέροχης ομάδας του Με Αρέσει Το Βιβλίο ΑΦΟΥ , ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2018!!!


"Τα παραμύθια είναι μικρά δείγματα της φαντασίας που διαθέτει η ζωή. Όποιος δεν πιστεύει σε αυτά, δεν βλέπει τις απεριόριστες δυνατότητές της".
Το σκηνικό παράδοξο, άγριο: η αραβική έρημος, μια συνωμοσία, μυστικές υπηρεσίες, προδότες και ένα αιματηρό πραξικόπημα.
Δυο πρίγκιπες, αποφασισμένοι να ριχτούν στη φωτιά της μάχης.
Το Εμιράτο του Αλμάς, το Διαμάντι της Αραβίας, είναι το τρόπαιο που διεκδικούν.
Όχι, όμως, η Έλενα, που ξεκινά για ένα μοναχικό ταξίδι του μέλιτος, θέλοντας να αφήσει πίσω της την απογοήτευση για τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί, δίχως να γνωρίζει πως από την πρώτη στιγμή αυτού του ταξιδιού μια σκευωρία εξυφαίνεται γύρω της. Αντιμέτωπη, ξαφνικά, με βαριές κατηγορίες και περιστοιχισμένη από ανθρώπους έτοιμους να ρισκάρουν και την ίδια τους τη ζωή για να πάρουν αυτό που θέλουν, η Έλενα βεβαιώνεται πως η ζωή παίζει παιχνίδια μαζί της.
Το διαμάντι της ερήμου είναι ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι σε βάρος της; 
Ωστόσο, ακόμη και σε μια εποχή σαν τη δική μας, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου