Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ-Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Εύχομαι λοιπόν σε όλους εσάς, αγαπημένοι μου φίλοι: Όλα όσα ονειρεύεστε και όσα πραγματικά ποθείτε για το έτος 2018… Να γίνουν η πραγματικότητά σας!
Όμως ενώ σας δίνω αυτή την ευχή, είναι αδύνατον να αγνοήσω τις εκκλήσεις του αγαπημένου μου Ορέστη, για να…
Είμαι ο Ορέστης! Σκέτο Ορέστης, γιατί ο αγαπημένος μου δημιουργός, ο Κώστας ο Μεταλλίδης δε μου έδωσε κάποιο επώνυμο. Θα γίνει κι αυτό μου είπε. Πότε τον ρώτησα… Μάλλον στο επόμενο, μου απάντησε.
Ορέστης λοιπόν… Ο μικρός πρωταγωνιστής του βιβλίου: «Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ»
Ευχαριστώ τον Κώστα που μου επιτρέπει για πρώτη φορά να μιλήσω έξω από τις σελίδες του βιβλίου! Δε φαντάζεστε πόσο αναζωογονητικό είναι αυτό για μένα… Εκείνο που θέλω να σας πω, είναι ότι γνωρίζω πολύ καλά πως η ευχή που σας έδωσε νωρίτερα , είναι υπέροχη! Επειδή συμβαίνει σε εμένα!  Η πραγματικότητά μου είναι όλα όσα ονειρεύτηκα!  Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ είναι μόνο η αρχή αυτής της πραγματικότητας! Αυτό που μένει, είναι να διηγηθώ εγώ τη συνέχεια στον Κώστα, κι εκείνος σε εσάς!
Όσο για ευχές… Λέω να ευχηθώ… Χμ, ναι, γιατί όχι; Εύχομαι σε όλους, να σας συμβεί αυτό που μου συμβαίνει κι εμένα στο βιβλίο!  Είναι το κλειδί, για να πραγματοποιηθεί και η ευχή του Κώστα προς εσάς!
Εντάξει Ορέστη. Σ’ ευχαριστώ για την… Αινιγματική ευχή σου, αλλά θα ήθελα να κλείσω εγώ αυτή την επικοινωνία, με τη φράση: 
«ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η ΣΚΕΨΗ»                                                                           
 για σκέψου…

Πέντε έφηβοι προσπαθούν να κηρύξουν πόλεμο στη ρουτίνα και την καλοκαιρινή ραστώνη. Η προσπάθεια αυτή τους οδηγεί σε ένα εγκαταλειμμένο διώροφο κτήριο της Θεσσαλονίκης. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνουν τελικά να εισβάλλουν στο εσωτερικό του. Καθ όλη τη διάρκεια του ιδιαίτερου αυτού πολέμου, ο Ορέστης σκιαγραφεί τις προσωπικότητες των φίλων του, διαπιστώνοντας πως είναι ξεχωριστές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.
Όμως... Ενώ όλα δείχνουν πως η ρουτίνα είναι ανίκητη, συμβαίνει το αναπάντεχο.
Μια απρόσμενη συνάντηση!
Είναι ικανή αυτή η συνάντηση να αλλάξει τη ζωή του Ορέστη; Τη δική σου, μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου