Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΜΑΝΔΑΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ή ΣΚΥΛΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

«Η μεγάλη εξουσία της πολιτικής αλλάζει τον αγνό άνθρωπο, τον κατατρώγει σαν το θηρίο που τρώει το θήραμά του, το ξεσκίζει». Το θηρίο που κρύβει μέσα του ένας πολιτικός που διψάει για εξουσία, χρήμα, έρωτα χωρίς κορεσμό. Δεν βοηθάει τον πραγματικά πεινασμένο, τον αληθινά άνεργο, τον φτωχά αδικημένο παρά κοιτάζει το ατομικό του συμφέρον την καρέκλα και καλή ζωούλα του. Έτσι απομακρύνεται από τους φίλους του, το περιβάλλον του όμως ένα πολύ οδυνηρό τέλος τον περιμένει στο προσκεφάλι του. Χρόνια πολλά και να μη λησμονάτε ότι πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε Άνθρωποι». Άκης, από το βιβλίο της Κατερίνας Ραμανδάνη «Βασιλιάς ή Σκύλος».

«Θα ζήσεις σαν βασιλιάς και θα πεθάνεις σαν σκύλος» του είπε η Σιλβάνα, η Ισπανίδα τσιγγάνα. Ένας χρησμός που έκρυβε μέσα του δόξα αλλά και πόνο, θα καθόριζε τη ζωή του. Ο Άκης, τρίτος γιος μιας πολύ φτωχής οικογένειας στον Ωρωπό καταφέρνει να γίνει σπουδαίος παράγοντας στην πόλη του και να ζήσει σαν βασιλιάς. Ο έρωτας, τα χρήματα, τα ταξίδια, οι γυναίκες και οι περιπέτειες, είναι άφθονα. Όμως κάτι δεν πάει καλά, κι εκείνος τρέμει για το τέλος του… Άραγε, θα επιβεβαιωθούν τα προφητικά λόγια; Θα καταφέρει ν’ αλλάξει την ροή των γεγονότων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου