Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΘΑΛΕΙΑ ΚΟΥΝΟΥΝΗ-ΜΑΜΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Αγαπώ πολύ τα Χριστούγεννα. Όοοολες τις μέρες των Χριστουγέννων. Πιο πολύ αγαπώ τα λαμπάκια στο στολισμένο δέντρο. Πόσο μ’ αρέσει όταν σβήνουμε τα μεγάλα φώτα και τα φωτάκια δίπλα στις γυαλιστερές μπάλες φαίνονται τόσο λαμπερά μέσα στο σκοτάδι. Η γιαγιά μου λέει πως όλα τα λαμπάκια μαζί συμβολίζουν την αγάπη! Το κάθε ένα μόνο του είναι μια καλή πράξη ή μία ζεστή αγκαλιά ή μια τρυφερή κουβέντα. Κι όλα μαζί το γλυκό φως μέσα στο σκοτάδι. Η αγάπη! Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει στη ζωή του πολλά λαμπάκια! Κι όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά πάντα. Πάντα και παντού! Γιατί η αγάπη, λέει και πάλι η γιαγιά μου, είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο! Χρόνια Πολλά! (Ευτυχία, 5 χρονών)


Τα παιδάκια θέλουν η µανούλα τους 
να βρίσκεται συνέχεια κοντά τους.

Πόσες και πόσες φορές δεν της λένε λυπηµένα: «Μαµά, µην πας στη δουλειά!»

Έτσι και η Ευτυχία. Μόνο που η µεγαλύτερη αδερφή της, η Μαργαρίτα, βρίσκει έναν έξυπνο και όµορφο τρόπο για να της εξηγήσει γιατί οι µανούλες δε βρίσκονται συνέχεια κοντά στα παιδιά τους.

Θέλετε κι εσείς, 
να µάθετε το γιατί;
Ναι; Ωραία λοιπόν. 
Ας διαβάσουµε 
για την Ευτυχία 
και τη Μαργαρίτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου